Οι Ειδικοί μιλούν
0

ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ! Αυτά είναι τα 3 πιο επικίνδυνα προϊόντα

karkinos

Η διατροφή φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο, στην πρόληψη διαφόρων μορφών καρκίνου.
Δείτε τα προϊόντα που πρέπει να αποφεύγετε και να μην καταναλώνετε συχνά

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΚΡΕΑΤΑ

Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει, οτι οι καταναλωτές θα πρέπει να αποφεύγουν την κατανάλωση μπέικον και λουκάνικων. Τα προιοντα αυτά είναι γεμάτα χημικά συντηρητικά που τα κάνουν νόστιμα. Δυστυχώς όμως τα συντηρητικξά αυτά προκαλούν καρκίνο. Προσέξτε τα κρέατα και επιλέξτε τα μη επεξεργασμένα.

Σολομός ιχθυοτροφείου. Σύμφωνα με έρευνες, ο σολομός ιχθυοτροφείου είναι επίσης μια επικίνδυνη τροφή. Ο συγκεκριμένος σολομός, δεν περιέχει βιταμίνη D. Mολύνεται από καρκινογόνα χημικά, PCBs, φυτοφάρμακα και αντιβιοτικά.

Trans λιπαρά
Τα trans λιπαρά, χρησιμοποιούνται στα επεξεργασμένα τρόφιμα. Οι επιστήμονες κρούουν των κώδωνα του κινδύνου, επισημαίνοντας καθημερινά την επικινδυνότητα τους!

Κοινοποίηση:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail