Απίστευτη ιστορία: Ανδρας ισχυρίζεται οτι έγινε γκέι, επειδή πήρε…

345

Παρενέργειες…. σεξουαλικού προσανατολισμού είχε νεαρός Βρετανός που υποστηρίζει πως άρχισαν να του αρέσουν οι άνδρες, εξ αιτίας των χαπιών που έπαιρνε!
Ο Σκοτ Πάρμπι  κατάπινε σαν καραμέλες τα παυσίπονα για να ανακουφιστεί από τους πόνους, επειδή είχε σπάσει το πόδι του.  Σταδιακά, όπως εξομολογείται  έχανε το ενδιαφέρον του για το αντίθετο φύλο.
Έφτασε μάλιστα στο σημείο να χωρίσει τη σύντροφό του, γιατί δεν αισθανόταν πια έλξη γι αυτήν και άρχισε να ψάχνει για άνδρα σύντροφο.

«Παρατήρησα πως η λίμπιντό μου για γυναίκα είχε φύγει και πως πλέον την προσοχή μου τραβούσαν οι άνδρες. Πριν πάρω τα παυσίπονα δεν είχα ποτέ κανένα ενδιαφέρον για άνδρες. Ωστόσο μερικές εβδομάδες μετά την κατανάλωσή τους, κατάλαβα πως πλέον δεν έβρισκα την κοπέλα μου καθόλου ελκυστική», ανέφερε ο Σκοτ.

Ο Σκοτ Πάρμπι δείχνει τα χάπια του

Το φάρμακο που έπαιρνε ο Σκοτ ονομάζεται Πρεγαβαλίνη και είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται και για την θεραπεία της επιληψίας.Οι συχνές παρενέργειες – αυτές που συμβαίνουν σε περισσότερους από έναν στους 100 ανθρώπους – τείνουν να είναι ήπιες. Περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, αίσθημα ζάλης, διάρροια, αλλαγές στη διάθεση, αύξηση βάρους και στους άνδρες δυσκολίες στην επίτευξη στύσης. Λιγότερο συχνές παρενέργειες περιλαμβάνουν μείωση της libido, μη φυσιολογική σκέψη, νευρικότητα, άγχος και σύγχυση.

Ο ίδιος ισχυριζεται: «Πιστεύω πως όσοι παίρνουν αυτό το χάπι πρέπει να γνωρίζουν τις παρενέργειες, ενώ εγώ μόλις σταμάτησα να το παίρνω για μερικές εβδομάδες παρατήρησα πως η επιθυμία μου για άνδρες είχε φύγει».
Αντι να μηνυσει την εταιρία, οπως ίσως θα ήταν αναμενόμενο, ο νεαρός Βρετανός, συνέχισε να πίνει το συγκεκριμένο χάπι, γιατί τον κάνε να αισθάνεται ελεύθερος και όμορφα με την σεξουαλικότητά του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει