Η Τέιλορ Σουίφτ μπήγε στο νοσοκομείο για να … (ΦΩΤΟ )

149

Συνήθως οι ροκ σταρ ανεβάζουν στη σκηνή τους θαυμαστές τους. Η Τέιλορ Σουιφ, έκανε το αντίθετο. Μετά από συναυλία που έδωσε, κατέβηκε από τη σκηνή και επισκέφθηκε θαυμάστριά της στο νοσοκομείο επειδή είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα και δεν μπορούσε να πάει στη συναυλία της.

Η Ιζαμπέλα ΜακΚιουν  έμεινε άφωνη όταν είδε τη 28χρονη λαμπερή σταρ να μπαινει στο θάλαμό της το περασμένο Σάββατο. Το  οκτάχρονο κοριτσάκι, αναρρώνει από σοβαρά εγκαύματα, στο 65% του σώματος της, στο νοσοκομείο Φοίνιξ. Η οικογένειά του,  τις προηγούμενες ημέρες είχε στείλει στη διάσημη σταρ ένα βίντεο στο οποίο η μικρή της ζητούσε να την επισκεφτεί, γιατί δεν θα μπορούσε να πάει στη συναυλία της.

Η ποπ σταρ έκανε έκπληξη στη μικρή θαυμάστριά της.

Παρέμεινε στο νοσοκομείο για περίπου 20 λεπτά και υπέγραψε πολλά αυτόγραφα σε όσους θαυμαστές της, της το ζήτησαν ενώ δώρισε στην μικρή Ιζαμπέλα μια τσάντα με αναμνηστικά από τη συναυλία της.

Η οκτάχρονη υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 65% του σώματός της όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε γειτονικό σπίτι όπου γιόρταζαν την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου τον Μάρτιο.

Αν και η μικρή πονάει όταν αγκαλιάζει κάποιον, ζήτησε από την τραγουδίστρια να τη σφίξει πάνω της για να θυμάται για πάντα αυτή τη στιγμή.

φωτογραφίες: dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept