Ιέρεια της Μόδας η Καρντάσιαν: Τα καυτά ντεκολτέ που την εκτόξευσαν…

303

Κάποτε οι σχεδιαστές επέβαλαν τί είναι ωραίο και τί θα φορεθεί.

Τώρα, μένουν με σταυρωμένα τα χέρια και υποκλίνονται μπροστά σε μια ζωντανή διαφήμιση: Την Κιμ Καρνάσιαν.

Ειναι μια γυναίκα που δεν σταματά ποτέ να “πουλάει” τον εαυτό της.

Πότε γυμνή λούζεται με γκλίτερ για να διαφημίσει τα καλλυντικά της,πότε φοράει τα εσώρουχα για να λανσάρει συμπληρώματα διατροφής, πότε γδύνεται για να παρουσιάσει το νέο της άρωμα. Ακόμη όμως και όταν ειναι ντυμένη, φροντίζει να πουλάει… Μπορεί ακόμη και να επαναφέρει τους κορσέδες στην αγορά, εκτοξεύοντας στα ύψη, τη ζήτησή τους!
Τα οικονομικά συμφέροντα ασφαλώς, είναι πάντα το ζητούμενο.Γιατί η Καρντάσιαν δεν είναι  Fashion Icon, είναι επιχειρηματίας!

Και αυτό οι σχεδιαστές το αναγνωρίζουν…

Η Αμερικανίδα, πρωταγωνίστρια του ριάλιτι «Keeping Up with the Kadashians», θα είναι η πρώτη προσωπικότητα που θα παραλάβει το βραβείο του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (Council of Fashion Designers of America- CFDA)

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του CFDA, Στίβεν Κολμπ, ήταν ιδέα που διατύπωσε ο Τόμι Χίλφιγκερ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου που αποφάσιζε ποιοι θα είναι οι αποδέκτες των φετινών ειδικών βραβείων.
«Αν σκέφτεστε influencers (ανθρώπους -bloggers, editors, celebrities, public figures- που ασκούν επιρροή στο κοινό που τους παρακολουθεί, στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσής τους) και πώς έχουν αλλάξει τη βιομηχανία μας, νομίζω ότι πρέπει να το αναγνωρίσουμε», είπε ο Τόμι Χίλφιγκερ και σύμπλήρωσε :
“Στο διοικητικό συμβούλιο όλοι συμφώνησαν ότι η Κιμ είναι πραγματικά κάποια που έχει επηρεάσει τη βιομηχανία και έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται τα εμπορικά σήματα. Είναι φίλη πολλών σχεδιαστών και έχει μεγάλη επιρροή στη μόδα παγκοσμίως”.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου.

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept