Πώς τρώνε τα 12 ζώδια- Με τα χέρια, με όρεξη, με ηδονή;

487

Τα 12 ζώδια έχουν προτιμήσεις στις γεύσεις, αλλά εκδηλώνουν και λίγο από την … προσωπικότητά τους πάνω στο τραπέζι. Άλλα, τρώνε λαίμαργα, με τα χέρια και μπουκωμένο στόμα, άλλα με χαρά και όρεξη, άλλα καταπίνουν τις μπουκιές με ένα αίσθημα ηδονής!

Κριός, Καρκίνος, Τοξότης κι Ιχθύς, τρώνε με πολλή όρεξη, γρήγορα (αυτό ισχύει για τον Κριό). Ο Τοξότης κι ίσως κι ο Ιχθύς, γενικότερα το ψάχνουν το θέμα του φαγητού και μπορεί να καταλήξουν και σε πιο μοντέρνες ή εξωτικές γεύσεις.

Ο Κριός πάντως κι ο Καρκίνος, απλά θα δείξουν από λαιμαργία μέχρι βουλιμία..

Δίδυμοι, Ζυγός κι Υδροχόος (όλος ο αέρας δηλαδή), τρώνε κι απολαμβάνουν, με χαρά, με ικανοποίηση, με τόσο καλή διάθεση.

Συνήθως δεν βιάζονται, τους αρέσει να γεύονται ό,τι τρώνε και ίσως αναζητούσουν και πιο γκουρμέ εδέσματα.Γενικά όμως, τους αρέσουν οι ήπιες γεύσεις.

Το αντίθετο συμβαίνει με τους Σκορπιούς, εκεί, η λέξη, «πιπεράτο», ισχύει από το τραπέζι μέχρι την κρεβατοκάμαρα…

Σκορπιός, Αιγόκερως και Λέοντας είναι ανταγωνιστικοί και κατά πάσα πιθανότητα, δε θα σε αφήσουν εύκολα να δοκιμάσεις από το φαγητό τους, το οποίο είναι και… ιδιοκτησία  τους!

Τρώνε ακατάστατα (ό,τι θέλουν, ό,τι ώρα θέλουν), αλλά πάντα, έχουν στο νου τους τις θερμίδες και πολλές φορές ενώ είναι λιγούρηδες, τρώνε… «ενοχικά»!

Ο Παρθένος, αποτελεί κατηγορία από μόνος του, αφού με το φαγητό έχει σχέση… περίεργη. Του αρέσει, αλλά είναι και κομματάκι μυστήριος. Δε δοκιμάζει εύκολα νέες γεύσεις, δεν είναι περιπετειώδης και δεν αλλάζει ότι έχει μάθει ο ουρανίσκος του… Τρέχα βγάλε άκρη…

 Ο Ταύρος, είναι το ζώδιο, που έχει σχέση ηδονής με το φαγητό! Τρώει αργά, τρώει από όλα, γεύεται, απολαμβάνει, ευφραίνεται, ηδονίζεται, και πάλι από την αρχή! Δε θα σηκωθεί από το τραπέζι εάν πρώτα δεν σκάσει από το φαγητό!

Πηγή:.astrology.gr

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept