Κάτω Αχαΐα: Πάρτι με χορό, ποτά και συνθήματα για τον κορονοϊό

417

Κόντρα στις δυσοίωνες προβλέψεις των λοιμωξιολόγων οι Έλληνες δείχνουν έτοιμοι να διασκεδάσουν στις διακοπές τους και το αποδεικνύουν έμπρακτα.

Στην Κάτω Αχαΐα, εκατοντάδες νέοι, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο, όχι μόνο χόρευαν και έπιναν αλλά έλεγαν και συνθήματα: «Δεν υπάρχει κορονοϊός. Μόνο πάρτι και αλκοόλ».

Τα περί ατομικής ευθύνης των αρμοδίων, δεν έπιασαν τόπο και οι νέοι διασκέδασαν, αγνοώντας επιδεικτικά τις οδηγίες των λοιμωξιολόγων.

Στο beach bar, το χθεσινό event διαφημιζόταν εδώ και μέρες από την σελίδα της ίδιας της επιχείρησης στο Instagram. Οι υπεύθυνοι του beach bar ήταν εκείνοι μάλιστα που ανάρτησαν βιντεοσκοπημένο υλικό στα social media, παρουσιάζοντας με καμάρι το γεγονός ότι η επιχείρησή τους γέμισε ασφυκτικά.

Ωστόσο, με ανάρτησή τους στο facebook ενημέρωναν για το πάρτι ότι «Λόγω των μέτρων που υπάρχουν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η προσέλευση στο Party θα γίνεται μόνο με κράτηση! Παρακαλώ όπως κάνετε την κράτηση άμεσα για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας ! Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση Sao Team !»

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept