Την είχαν για πεθαμένη, περπάτησε, μίλησε, τελείωσε το γυμνάσιο!

127

Τειλορ
Η Τέιλορ Χέιλ, που μένει στην Αϊόβα,  στα 14 είχε ένα πολύ άσχημο πέσιμο κι έπαθε κρανιοεγκεφαλική κάκωση.
Ήταν έξω με παρέα φίλων. Επιστρέφοντας έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, κάνοντας πλάκα με τη νεανική συντροφιά είχε πηδήσει στο καπό του αυτοκινήτου μαζί μ΄ ένα φίλο τους. Όμως, ο άλλος άγνωστο πως έβαλε απότομα μπροστά κι αυτή και το άλλο άτομο έπεσαν στο έδαφος.
Ο άλλος δεν έπαθε τίποτε, η Τέιλορ Χέιλ μεταφέρθηκε σε άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο. Όλοι πίστευαν πως δεν πρόκειται να συνέλθει. Το χτύπημα ήταν πολύ βαρύ και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δε συνερχόταν.
Αναγκάστηκαν να της βάλουν μηχανική υποστήριξη καθώς είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Ενάντια στις πιθανότητες, που είχαν δώσει στην οικογένεια της η κοπέλα ξύπνησε και με τη βοήθεια χειροπρακτικού κατάφερε όχι μόνο να συνέλθει αλλά και να μιλήσει και να είναι και παρούσα στην αποφοίτησή της, περπατώντας…
Σήμερα τέσσερα χρόνια μετά το ατύχημά της, που παρά λίγο να της κοστίσει τη ζωή, είναι απόφοιτος γυμνασίου, έχει το αγόρι της και μια κανονική ζωή. Η ίδια σε δηλώσεις της, λέει πως ο Θεός την έσωσε.
Πηγή: Dailymail

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept