Οι αντι- σταρ Eurovision! Η ανθρώπινη πλευρά της φετινής διοργάνωσης!

162

 
KAT
Το κοινό της την ακολουθούσε πιστά σε κάθε εμφάνισή της…ως τη στιγμή που ένα τροχαίο ατύχημα διέκοψε βίαια την καριέρας της και την καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι.
Η Μόνικα Κουζίνσκα επιστρέφει για να εκπροσωπήσει στην Eurovison- στην Πολωνία στις 23 Μαιού.
Στόχος της μέσω του τραγουδιού να περάσει ένα μήνυμα εμψύχωσης σε όλους τους ανθρώπους που πάσχουν από αναπηρία.
«Θεωρώ ότι η ερμηνεία μου είναι μια μαρτυρία προκειμένου να δηλώσω ότι δεν πρέπει να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να πτοείται και να ζούμε κάθε λεπτό της ζωής ακόμα και όταν εκείνη μας υποβάλλει σε μία δύσκολη δοκιμασία.
Μετά το ατύχημά μου, το να τραγουδάω έγινε η αποστολή μου» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η 35χρονη τραγουδίστρια.
Το τραγούδι έχει γράψει ο σύζυγός της που τη συνοδεύει επί σκηνής στο λευκό πιάνο, φορώντας μαύρα. Εκείνη, καθιστή στο αμαξίδιό της, φέρει λευκό φόρεμα με μακριά ουρά, τα δύο μέρη της οποίας ανοίγουν, για να φαίνονται τα πόδια της. Τα φωνητικά είναι στα χρώματα του κουφέτου και της στάχτης. Στο πράσινο φόντο κυριαρχεί μια εντυπωσιακά μεγάλη ανθισμένη αμυγδαλιά, από τα άνθη της οποίας αποσπώνται πέταλα χάρη στην αύρα. Παράλληλα αιωρούνται 4 υπερμεγέθη σεντόνια, σε ρόδινο χρώμα, μπροστά από το υπερφυσικό δέντρο, όπως αναφέρει στην περιγραφή του το infegreece.gr- το σάιτ του κλαμπ θαυμαστών της Eurovision
Δείτε το βίντεο

Είναι σίγουρο πως μια άλλη παρουσία θα κλέψει την παράσταση και αυτή δεν είναι άλλη από  το φινλαδικό συγκρότημα «PKN»
filandia
Tα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος έχουν διαγνωστεί με ταυτισμό και σύνδρομο Down.
Οι «PKN» επελέγη να εκπροσωπήσει τη χώρα στο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στη Βιέννη τον Μάιο με τις ψήφους των φινλανδών τηλεθεατών.
Η μουσική των ΡΚΝ κινείται μεταξύ heavy metal και punk. Στον διαγωνισμό θα συμμετέχουν με το τραγούδι I Always Have To.
Μόλις ανακοινώθηκε η συμμετοχή της Φινλανδία τα σχόλια στα social- media πήραν φωτιά. Σχόλια θετικά, σχόλια επιβράβευσης! Φυσικά την είδηση δημοσίευσαν και τα Ξένα- Μέσα Μαζικής ενημέρωσης κάνοντας λόγο για μήνυμα κατά του κοινωνικού αποκλεισμού που στέλνει το συγκρότημα.
Δείτε το βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=PBRVLWlU8kU

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept