Τέσσερα χρόνια τη βίαζε κι απειλούσε ότι αν το μάθουν άλλοι θα τη βγάλει…τρελή!

175

βιασμος
Θλίψη κι ανατριχίλα για το σκληρό κόσμο των αποδυτηρίων προκάλεσε η κατάθεση μιας 28χρονης πλέον γυναίκας μέσα σε δικαστήριο της Κρήτης. Η γυναίκα περιέγραψε με τα μελανότερα χρώματα τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε για τέσσερα ολόκληρα χρόνια από τα 13 της μέχρι και τα 17 της από τον προπονητή της.
Έναν 54άχρονο προπονητή στίβου από την Ιεράπετρα που κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.
Η 28χρονη γυναίκα που έχει προχωρήσει τη ζωή της έχοντας κάνει την δική της οικογένεια, καταθέτοντας συγκλόνισε το δικαστήριο.
Περιέγραψε τον προπονητή της στον στίβο, ως έναν πολύ σκληρό άνθρωπο. Όπως είπε, πρώτη φορά βιάστηκε από τον 54χρονο αυτή τη στιγμή καθηγητή ήταν στα αποδυτήρια του σταδίου που έκαναν τις προπονήσεις.
Την είχε υποχρεώσει να πάει μεσημέρι στο στάδιο και ενώ ήταν στα αποδυτήρια και σκουπιζόταν γυμνή, μπήκε μέσα και κλείδωσε την πόρτα και τη βίασε παρά φύσιν…
«Δεν έχω νιώσει χειρότερο πόνο στη ζωή μου… Μου ρίζωσε μέσα μου την ενοχή και ακόμα και τώρα που μεγάλωσα δε φεύγει… Ήταν η καταστροφή μου, νοιώθω βρώμικη μια ζωή τον φοβόμουν, μου προκαλούσε τον τρόμο και την απειλή…”, κατέθεσε η νεαρή γυναίκα η οποία τόνισε ότι μετά το περιστατικό την απειλούσε να μην μιλήσει γιατί θα την βγάλει τρελή.
Η νεαρή γυναίκα κατέθεσε πως εκείνον τον ήξερε όλη Ελλάδα ενώ αυτή δεν την ήξερε κανείς για να την πιστέψει. «Ο προπονητής μου πάτησε στο γεγονός ότι λάτρευα τον αθλητισμό» είπε και τόνισε πως ο ίδιος τη φοβέριζε πως  αν το μάθουν οι δικοί της θα ντρέπονται για εκείνη και θα τη διώξουν  από το σπίτι .
Η νεαρή γυναίκα, όταν αποφάσισε να σταματήσει τον αθλητισμό ο προπονητής της, της είπε να μην το κάνει ισχυριζόμενος μάλιστα ότι αυτό που συνέβη είναι φυσιολογικό μεταξύ προπονητών αθλητριών, είναι μια μέθοδος ντόπινγκ, που φέρνει κοντά προπονητή και αθλητή και ταυτόχρονα αυξάνει τις ορμόνες του και γίνεται καλύτερος αθλητής.
Τέλος η 28χρονη ανέφερε στο δικαστήριο ότι βιώνοντας αυτόν τον εφιάλτη είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και είχε πάει σε ψυχολόγους.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept