Πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα η κόρη του Μάικλ Τζάκσον

133

paris jackson

Μπορεί ο πατέρας της να ήταν -και ίσως να είναι- ο «βασιλιάς» της ποπ μουσικής σκηνής, αλλά η Πάρις Τζάκσον δεν είναι πια το κοριτσάκι που ήθελε να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του ή να βρίσκεται στο επίκεντρο των ΜΜΕ.

Μάλιστα, η τελευταία φορά που κυκλοφόρησε κάποια φωτογραφία της κόρης του Μάικλ Τζάκσον ήταν πολύ καιρό πριν, με την Πάρις να μη θυμίζει σε τίποτα την κοπέλα που έχει γίνει σήμερα.

Τα προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει με την ψυχολογία της ήταν πολλά, αφού το 2013 προσπάθησε να αυτοκτονήσει, μη μπορώντας να αντιμετωπίσει τον θάνατο του πατέρα της. Κατευθείαν, η θεία της, Τζάνετ Τζάκσον, την έστειλε σε ένα κέντρο ψυχικής αποκατάστασης στην Ούτα των ΗΠΑ, για να πολεμήσει την κατάθλιψη.

Σήμερα, η Πάρις Τζάκσον δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ, έχοντας αφήσει τις κακές στιγμές στο παρελθόν και μαζί με αυτές και την εμφάνισή της! Σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, η μικρή Πάρις φαίνεται να έχει μεγαλώσει, έχοντας υιοθετήσει ένα πιο «άγριο» στυλ!

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept