"Νοίκιασε" πορνοστάρ για τα επόμενα 15 χρόνια – Το εμπόριο σάρκας καλά κρατεί!

104

Ρολα Μισάκι
Κινέζος μεγιστάνας έδωσε περίπου 6.87 εκατ. ευρώ για να έχει κατ’ αποκλειστικότητα τις υπηρεσίες, για τα επόμενα 15 χρόνια, μιας από τις πλέον δημοφιλείς πορνοστάρ της Ιαπωνίας, της 22χρονης Ρόλα Μισάκι.
Η Μισάκι θα εργάζεται ως βοηθός του κινέζου πολυεκατομμυριούχου, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό. Πρόσφατα, ένας μυστηριώδης άνδρας, που φέρεται να είναι ο κινέζος μεγιστάνας, εμφανίστηκε μαζί της σε δημόσια εκδήλωση, όπου και ανακοινώθηκε η συναλλαγή, και στη συνέχεια περπάτησε στους δρόμους του Πεκίνου κρατώντας το χέρι της. Φορούσε όμως μάσκα και δεν αποκαλύφθηκε η ταυτότητά του.
Η κατά κόσμον Τακιζάουα Ρόλα έχει καταγωγή από τη Ρωσία και την Ιαπωνία. Αρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το πορνό το 2012 σε ηλικία 19 χρονών και μέσα σε τρία χρόνια έγινε από τις πλέον διάσημες στη βιομηχανία τα διασκέδασης ενηλίκων. Η καριέρα της όμως στο χώρο σταματά εδώ καθώς στο συμβόλαιο που υπέγραψε προβλέπεται ότι θα σταματήσει τις ταινίες.
Πηγή: In.gr

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept