Στο ΚΑΤ νεαρός άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε στον Πειραιά !

176
ΚΑΤ 1
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο ΚΑΤ,  νεαρός άνδρας,πιθανόν από τη Συρία, που προσπάθησε να πυρποληθεί στη μέση του δρόμου, τα ξημερώματα της Τρίτης, στον Πειραιά.Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 03.00 στην οδό Βιτωλίων 38. Οι πληροφορίες λένε πως ο  άγνωστος περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό το σώμα του και στη συνέχεια έβαλε φωτιά.
 Ο ίδιος άρχισε να φωνάζει μόλις το κορμί του τυλίχθηκε στις φλόγες, οι περίοικοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν και μετά από λίγο κατόρθωσαν να σβήσουν τη φωτιά.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου οι γιατροί του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, τον διασωλήνωσαν και τον έβαλαν σε καταστολή για να μην πονά. Εξαιτίας όμως της κρισιμότητας της κατάστασής του κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο ΚΑΤ που διαθέτει μονάδα Εγκαυμάτων.Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Αστυνομία και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του αυτοπυρπολισμού αλλά κι όλα τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί για την πορεία της Υγείας του.
Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept