Σοκάρει τραγουδιστής του συγκροτήματος «ABBA»: «θέλω να μου κάνουν ευθανασία»

129

abba
Tραγουδιστής αποκαλύπτει πως η απόφασή του για ευθανασία είναι αμετάκλητη.
«Είναι η σκέψη του ατέλειωτου πόνου και της δυστυχίας που με φοβίζει. Αυτό δεν είναι αναγκαίο να το περάσει κανείς! Έχω δει αυτή τη δυστυχία από πολύ κοντά. Οι γονείς μου έζησαν μέχρι τα βαθιά γεράματα, αλλά θα προτιμούσαν ένα τέλος με λιγότερους πόνους και περισσότερη αξιοπρέπεια. Το ίδιο συνέβη και στους γονείς της γυναίκας μου. Η πεθερά μου έζησε για πολλά χρόνια, αλλά δεν μπορούσε να εκφράσει τα συναισθήματά της», είπε στην εφημερίδα «Mirror», ο Μπιορν Ουλβέους του διάσημου σουηδικού συγκροτήματος ABBA.
Μπιορν Ουλβέους
1 abba
Και τόνισε: «Είναι η ζωή μου! Γιατί να μην μπορώ να ελέγξω το πώς θα τελειώσει; Καταλαβαίνω ότι αυτό μπορεί να είναι αντιφατικό, οι γιατροί θέλουν να επιμηκύνουν τη διάρκεια της ζωής και όχι να της τελειώνουν. Άλλωστε, οι ασθενείς μπορεί να αλλάξουν γνώμη (για την ευθανασία) την τελευταία στιγμή και να μην μπορούν να το αρθρώσουν. Όμως, ό,τι και να είναι, είναι η απόφασή μου».
Και περιέγραψε ένα τρομακτικό περιστατικό κατά τη διάρκεια πτήσης από το Παρίσι στη Στοκχόλμη: «προσπάθησα να θυμίσω στον εαυτό μου ότι το αεροπλάνο θα μπορούσε εύκολα να προσγειωθεί και με μία μόνο μηχανή, αλλά έπαθα κρίση πανικού. Αργότερα, συνειδητοποίησα ότι ον φόβος πήγαζε από το γεγονός ότι δεν είχα κανένα έλεγχο πάνω στον θάνατό μου. Αυτό ήταν μια τρομακτική συνειδητοποίηση. Τώρα, ξεκίνησα να σκέφτομαι “ίσως, να μην έχω πολλά καλοκαίρια ακόμα”».
ΠΗΓΗ: gossip-tv

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept