Σιγά -σιγά ξεχνά σκηνές από ταινίες ο Ομάρ Σαρίφ!

123

Ομαρ Σαριφ

Από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ κι από τους γοητευτικότερους αστέρες όλων των εποχών, ο Ομάρ Σαρίφ, πάσχει από Αλτσχάιμερ, όπως αποκάλυψε ο γιος του Ταρίκ. Η οικογένειά του, κατά τη dailymail, άρχισε να υποψιάζεται πριν από τρία χρόνια ότι πάσχει από τη νόσο αλλά ο ίδιος δεν κάνει τις ασκήσεις του, με αποτέλεσμα η μνήμη του να εξασθενεί, παρότι εξακολουθεί να θυμάται πως ήταν διάσημος ηθοποιός.

Το Αλσχάιμερ,  θεωρείται η πιο συχνή νόσος άνοιας κι ο κορυφαίος Αλεξανδρινός, ηθοποιός, στα 83 του χρόνια,  μπερδεύει ονόματα και γεγονότα. Είναι σημαντικό όμως κάθε ασθενής με άνοια, να έχει από νωρίς φροντίδα ώστε ν΄ ακολουθήσει  την αγωγή που χρειάζεται και να καθυστερήσουν τα συμπτώματα.

Όπως αποκάλυψε ο γιος του, αιγυπτιακής καταγωγής ηθοποιού, ο  βραβευμένος Ομάρ Σαρίφ μπερδεύει μερικές φορές τους ρόλους που έπαιξε και συχνά ξεχνά που έγιναν τα γυρίσματα. Ανάμεσα στις πιο γνωστές ταινίες που έπαιξε ήταν ο Δρ.Ζιβάγκο κι ο Λόρενς της Αραβίας. Ο Ταρίκ Ελ- Σαρίφ είναι το μόνο παιδί του γάμου του αστεριού του Χόλιγουντ με την πρώην σύζυγό του Φάτεν Χαμάμα.

Πηγή: agrocosmos.com

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept