ΣΟΚ! Δείτε πόσα παιδιά από πόσες γυναίκες έχει ένας μαθηματικός

9

mathimatikosΟ 40χρονος Ari Nigel είναι μαθηματικός στη Νέα Υόρκη, αλλά πολύ γρήγορα θα γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο, μετά την εμφάνισή του στην καθημερινή πρωινή τηλεοπτική εκπομπή «This Morning» του βρετανικού καναλιού ITV.
Οι παρουσιαστές της εκπομπής, Phillip Schofield και Holly Willoughby, δεν μπόρεσαν να κρύψουν την έκπληξη, αλλά και την αμηχανία τους στις αποκαλύψεις του Αμερικανού «καρπερού» μαθηματικού, ο οποίος παρουσιάστηκε στην εκπομπή τους μέσω video link.
Ο Nigel είναι εδώ και αρκετά χρόνια δωρητής σπέρματος και μέχρι σήμερα έχει αποκτήσει 22 παιδιά με 18 γυναίκες, αλλά η δική του σύζυγος, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά του ζήτησε διαζύγιο, αφού εξαιτίας της «απασχόλησής» του με τις άλλες γυναίκες, δεν μπορούσε να φροντίσει την δική του οικογένεια.
Ο Sperminator, όπως αποκαλείται πλέον ο Nigel, είναι δωρητής σπέρματος, χωρίς να λαμβάνει χρήματα, αφού σκοπός του είναι να κάνει τις γυναίκες ευτυχισμένες και αυτό επιτυγχάνεται με το να τους δίνει το σπέρμα του, είτε με «φυσικό τρόπο», είτε να το στέλνει μέσω ταχυδρομείου σε φορητό ψυγείο, όταν οι λήπτριες βρίσκονται μακριά ή είναι λεσβίες.
Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως κατακλύζεται από αιτήματα για να δώσει το σπέρμα του από γυναίκες από όλο τον κόσμο και μόνο στο Facebook το τελευταίο διάστημα εκκρεμούν 1.000 αιτήματα!
Ο Αμερικανός καθηγητής μαθηματικών ανέφερε ότι προβληματίζεται όταν οι γυναίκες βρίσκονται πολύ μακριά και του ζητούν το σπέρμα του, ειδικότερα, όταν εκείνες είναι προχωρημένης ηλικίας, όπως μια 47χρονη από την Ουγκάντα που του ζήτησε να την κάνει μητέρα και εκείνος δήλωσε ότι προβληματίζεται για το κόστος των εισιτηρίων…
Όσο για τα μέτρα που λαμβάνει όταν δωρίζει το σπέρμα του με «φυσικό τρόπο», ο 40χρονος υποστήριξε πως υποβάλλεται συχνά σε εξετάσεις για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και ζητά από τις υποψήφιες μητέρες πιστοποιητικά για την σεξουαλική τους υγεία.
Από τα 22 παιδιά που έχει μέχρι σήμερα αποκτήσει ο δωρητής σπέρματος βλέπει τα περισσότερα αρκετά συχνά και, όπως δήλωσε, μόνο τα τέσσερα από αυτά δεν έχει δει ποτέ στην ζωή του. Όσο για τα μυστικά της «απόδοσής» του, ο ίδιος αποκάλυψε ότι είναι δύο: η ξεκούραση και η συχνή ενυδάτωση!

ΗΠΑ: 40χρονος μαθηματικός έχει 22 παιδιά από 18 γυναίκες! φωτό&vid | ProNews.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει