Η ζωή είναι περίεργη. Η ιστορία που συγκλονίζει και πρέπει να διαβάσετε πριν χαθεί απο το διαδίκτυο

191

mortimer2
Ένα ζευγάρι Βρετανών αναγκάστηκε να ακυρώσει το γάμο του καθώς λίγες μέρες πριν και οι δύο υποβλήθηκαν σε ακρωτηριασμό του ενός τους ποδιού. Η Susan Mortimer και Robert Hackley ήταν μαζί 11 χρόνια πριν αποφασίσουν να παντρευτούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αλλά όλα άλλαξαν όταν και οι δύο αρρώστησαν από σηπτική ασθένεια.
Για το Robert Hackley όλα ξεκίνησαν όταν πάτησε ένα κομμάτι γυαλί. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να του ακρωτηριάσουν το δεξί πόδι λόγω παλαιότερων τραυμάτων – δύο δάχτυλα ήταν ήδη ακρωτηριασμένα.
mortimer
Την ίδια περίοδο η Susan Mortimer αναγκάστηκε να υποβληθεί και αυτή σε ακρωτηριασμό του δεξιού ποδιού γιατί λόγω διαβήτικη είχε πάθει γάγγραινα το κατώτερο μέρος.
Ο Robert Hackley που έχει τρία παιδιά από προηγούμενο γάμο λέει ότι ήταν μια περίεργη σύμπωση και τώρα προσπαθούν και οι δύο να δουν πόσο άσχημη είναι η κατάσταση.
Η Susan Mortimer περιέγραψε τη στιγμή που έμαθε ότι ο μέλλον σύζυγος της υποβλήθηκε και αυτός σε ακρωτηριασμό ως σοκαριστική.
Παρά το τραγικό παιχνίδι της μοίρας, το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να τελέσει τους γάμους του την επόμενη χρονιά.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept