ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ! Μόλις έμαθε η μητέρα του τι ήταν έπαθε ΣΟΚ!

305

stafilokokos

Χαρούμενο το παιδάκι επέστρεψε από ένα παιδικό πάρτι. Λίγες μέρες μετά όμως η μητέρα του παρατήρησε στα χέρια του, κάτι περίεργα σημάδια. Διαβάστε τι ακριβώς ήταν τα σημάδια αυτά, στο χεράκι του αγοριού….

Όταν ο γιος της Brenda Sanderson επέστρεψε από ένα πάρτι, έμοιαζαν όλα υπέροχα. Ο μικρός με κάθε λεπτομέρεια της περιέγραψε τις όμορφες ώρες ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού που πέρασε, μαζί με τους φίλους του. Δυο μέρες όμως αργότερα, η μητέρα του παρατήρησε στο χεράκι του κάτι περίεργα σημάδια. Έντρομη, επικοινώνησε με τον γιατρό του παιδιού.

Ο γιατρός συνομίλησε μαζί της για αρκετή ώρα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η μητέρα ανέφερε πως ο γιος της έπαιζε για αρκετές ώρες στο φουσκωτό, η πρόγνωση ήταν θέμα δευτερολέπτων. Τα σημάδια αυτά ήταν λοίμωξη από σταφυλόκοκκο.

Η συγκεκριμένη πάθηση είναι αρκετά συχνή, όταν το δέρμα έρχεται σε επαφή με επιφάνειες που σπάνια πλένονται ή καθαρίζονται.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept