ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! Από τότε που ήρθε στη Ζωή οι Γονείς του γιορτάζουν Κάθε Μέρα τη γέννησή του- Ο Λόγος θα ταράξει την ηρεμία σας!

191

moro

Μια ιστορία που γεμίζει με δάκρυα τα μάτια, κάνει το γύρο του διαδικτύου….. οι Γονείς του γιορτάζουν Κάθε Μέρα τη γέννησή του….

O Matt και η Ginny Mooney από το Αrkansas ανυπομονούσαν να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Αλλά στους 6 μήνες της εγκυμοσύνης, οι γιατροί είχαν κάποια συνταρακτικά νέα: Το μωρό τους δεν θα τα κατάφερνε. Έπασχε από το σύνδρομο Edwards, που ονομάζεται και τρισωμία 18.

Η γενετική διαταραχή αυτή προκαλεί το θάνατο των περισσοτέρων μωρών στην μήτρα ή λίγες μέρες μετά τη γέννα. Το ζευγάρι δεν μπορούσε να το πιστέψει και δεν ήθελε να εγκαταλείψει την ελπίδα.

Ο Eliot Hartman Mooney γεννήθηκε δύο μήνες αργότερα. Είχε υποανάπτυκτα πνευμόνια και μία τρύπα στην καρδιά του, αλλά ήταν ζωντανός. Οι γονείς ήταν τόσο ενθουσιασμένοι με τη γέννηση του γιου τους, που γιόρταζαν το γεγονός κάθε μέρα στις 4:59μμ, την ώρα της γέννησής του.

Μετά από δύο εβδομάδες στην εντατική, ο Eliot μπορούσε επιτέλους να πάει σπίτι του με την μητέρα και τον πατέρα του. Το μωρό χρειαζόταν συνεχώς ειδική φροντίδα: Τα πνευμόνια του χρειαζόντουσαν περισσότερο οξυγόνο και έτρωγε από ένα σωληνάκι. Έπρεπε να τον ταΐζουν κάθε 3 ώρες και η διαδικασία ήταν πολύ δύσκολη, αλλά ο Matt και η Ginny ένιωθαν τυχεροί για κάθε στιγμή που ζούσαν μαζί.
Όταν ήταν 2 μηνών, άρχισε να πιπιλάει τον αντίχειρά του, κάτι που ήταν εκπληκτικό αφού τα περισσότερα παιδιά που πάσχουν από αυτό το σύνδρομο δεν μπορούν καν να ανοίξουν τις γροθιές τους. Μετά από 3 μήνες, δεν χρειάζεται πια οξυγόνο και τρώει χωρίς το σωληνάκι.

Τότε, οι γονείς του τον πήγαν στο νοσοκομείο για να δουν οι γιατροί την μεγάλη βελτίωση της κατάστασή του. Κανείς δεν το περίμενε πως θα είχε φτάσει τόσο μακρυά.

Αλλά δυστυχώς, την 99η μέρα της ζωής του, το ταξίδι του έφτασε στο τέλος. Οι γονείς του απελευθέρωσαν 99 μπαλόνια στην κηδεία του, ένα για κάθε μέρα που πέρασαν μαζί με τον γιο τους.
Δείτε στο βίντεο την σύντομη ζωή του Eliot:

Μπορεί ο Eliot Hartman Mooney να έζησε μόλις 99 μέρες, αλλά αυτό ήταν πολύ περισσότερο από όσο περίμεναν λόγω της διάγνωση του. Οι γονείς του λένε πως δεν θα άφηναν αυτό το δώρο για τίποτα στον κόσμο!

ΠΗΓΗ: Fanpage

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept