Ο,ΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ! Όλα έδειχναν μια χαρά στη ζωή του ζευγαριού, ως τη στιγμή που

4

1111

Αυτό το ζευγάρι, θα μπορούσε να ήταν, το πιο ευτυχισμένο του κόσμου. Και όμως δεν ήταν…. Φωτογραφίες, post στα Μέσα- Κοινωνικής- Δικτύωσης, αποδείκνυαν, πως το ζευγάρι βίωνε μια ζωή γεμάτη χαρές. Στο πρόσωπό τους ήταν ζωγραφισμένη η ευτυχία. Και όμως η αλήθεια ήταν εντελώς διαφορετική…. 

Οι φωτογραφίες, τα χαμόγελα και η χαρά, ήταν ένα τεράστιο ψέμα. Ο φίλος της κοπέλας σκηνοθέτησε μια ζωή, που στην πραγματικότητα δεν υπήρχε. Ίσια- ίσα, πίσω από τις φώτο αυτές, κρυβόταν μια ζωή, γεμάτη βία, ξυλοδαρμό, ζήλια και μίσος.

Μήνες μετά, η νεαρή Κάρλει Χάγκερ , δημοσιεύει φωτογραφίες, δείχνοντας την σοβαρά τραυματισμένη, σε κρεβάτι νοσοκομείου.

Η νεαρή Κάρλει Χάγκερ δέχθηκε βάναυση επίθεση μέσα στο σπίτι που μοιραζόταν με τον πρώην σύντροφό της,  ο οποίος μεταξύ άλλων την τραυμάτισε σοβαρά στη γλώσσα και της δάγκωσε το αυτί.

kopela 1

 

Η ίδια μάλιστα θέλοντας να προστατέψει και άλλες κοπέλες, έγραψε στον διαδικτυακό της λογαριασμό στο Facebook: «Ήταν όλα μια ψευδαίσθηση. Άρχισα να αιμορραγώ και εκείνος προσπάθησε να με πνίξει με το αίμα μου».

kopela 2

Η ίδια δημοσιεύει τις φωτογραφίες της με σκοπό να παροτρύνει νέες κοπέλες που πέφτουν θύματα κακοποίησης να μιλήσουν ανοιχτά για το πρόβλημα τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει