ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ! Βροχές, καταιγίδες- Έντονα καιρικά φαινόμενα από το μεσημέρι

113

κρυο1

ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ! Βροχές, καταιγίδες- Έντονα καιρικά φαινόμενα από το μεσημέρι

Την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016 αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Βροχοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλη τη χώρα εκτός από τη ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο, ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, το νότιο Αιγαίο και στις παράκτιες προς αυτά περιοχές. Παγετός θα σημειωθεί στα ορεινά της βόρειας χώρας κατά τη νύχτα.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 6 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 15, στα νησιά του Αιγαίου από 6 έως 17, και στην Κρήτη από 10 έως 17.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ κατά περιόδους θα σημειώνονται ασθενείς βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις από το μεσημέρι. Τις νυχτερινές ώρες θα σημειωθεί παγετός στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 4 έως 7 βαθμούς.

ΠΗΓΗ: meteo.gr

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept