Βάζει μια σκελίδα σκόρδο κάθε βράδυ κάτω από το μαξιλάρι -Όταν μάθετε το λόγο θα κάνετε ακριβώς το ίδιο

2.179

Το σκόρδο αποτελεί μια από τις υπερτροφές που βελτιώνει την υγεία μας και αυτός, είναι ένας λόγος να το καταναλώνουμε κάθε μέρα. Θωρακίζει τον οργανισμό μας από προβλήματα και ασθένειες, εμποδίζει την τριχόπτωση, καθαρίζει τις αρτηρίες και το αίμα, εξασθενεί τα συμπτώματα κρυολογήματος και γρίπης και κάνει καλό στα αναπνευστικά προβλήματα.

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι μασούσαν ωμό σκόρδο γιατί το θεωρούσαν ισχυρό αντιβιωτικό και τους κρατούσε υγιείς όσο έφτιαχναν τις πυραμίδες; Η αλλικίνη είναι το πιο πολύτιμο και θεραπευτικό συστατικό του σκόρδου. Όταν το σκόρδο πολτοποιείται οι ιδιότητές της αυξάνονται, αλλά αν μαγειρευτεί καταστρέφονται. Ο ιδανικός τρόπος να επωφεληθείτε από τις ιδιότητες του σκόρδου είναι να το πολτοποιήσετε και να το καταναλώσετε αφού το αφήσετε για 15 λεπτά. Προσθέστε ελαιόλαδο και μαϊντανό για να εξουδετερώσετε την έντονη μυρωδιά του.

Αλλά γιατί να βάλει κανείς σκόρδο, κάτω από το μαξιλάρι του;

Κάποιοι βάζουν σκόρδο στις τσέπες τους για καλή τύχη και κάποιοι λένε ότι ένα σκόρδο κάτω από το μαξιλάρι ευνοεί τον ύπνο. Πολλοί λαοί τρίβουν τις κατσαρόλες και τα τηγάνια τους με σκόρδο για να κρατήσουν μακριά την αρνητικότητα των πνευμάτων και να διατηρήσουν το φαγητό αγνό, όπως αναφέρει το crazynews. Σύμφωνα με την παράδοση, μια σκελίδα σκόρδο κάτω από το μαξιλάρι  ξορκίζει τα δαιμονικά πνεύματα. Έτσι θα διώξετε  την αρνητική ενέργεια, τουλάχιστον για όσο κοιμάστε…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει