Κάρτα ιδιωτικής ασφάλισης ζώων στην Αμερική

214

Τα επιχειρηματικά νέα ξεκινούν με νέες επενδύσεις στις ασφάλειες ζώων. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η Fairfax Financial Holdings Ltd (FFH) που εδρεύσει στο Τορόντο, καθώς και η Nationwide Mutual Insurance Co. επενδύουν στις ασφάλειες κατοικίδιων ζώων! Στη Βόρειο Αμερική η ασφάλεια των ζώων είναι σήμερα μία βιομηχανία αξίας περίπου 600 εκατ. δολαρίων η οποία αναπτύσσεται με ρυθμούς τριπλάσιους της αντίστοιχης των ατυχημάτων και υγείας, περίθαλψης και σύνταξης για τους ανθρώπους.
Το Fairfax συμφώνησε να αγοράσει την Pethealth Inc., την δεύτερη μεγαλύτερη στη Βόρειο Αμερική, ασφαλιστική εταιρία για ζώα. Η συμφωνία εξαγοράς έκλεισε στα 100 εκατομμύρια καναδικά δολάρια ή 88 εκατ. δολάρια ΗΠΑ.
Η Pethealth Inc. εδρεύει στο Όκβιλ του Οντάριο και προσφέρει φάρμακα, μικροτσίπς για τον εντοπισμό των ζώων, καθώς και ασφάλεια η οποία καλύπτει τα πάντα. Από θεραπείες συμπεριφοράς, μέχρι και αποζημίωση για το ζώο που δραπέτευσε, ή ακόμη και ανταμοιβή (ως ψυχική οδύνη) για ζώο που τελικά επέστρεψε στο σπίτι!

Πηγή: Bloomberg

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept