Ένας διαβητικός ποδηλάτης στους Ολυμπιακούς;

274

Joe Eldridge
Ο επαγγελματίας ποδηλάτης Joe Eldridge μιλάει για τον αγώνα που δίνει με τον διαβήτη τύπου 1, με τη βοήθεια της ειδικής διατροφής, της ινσουλίνης και της ποδηλασίας.

Ο Joe Eldridge είναι διαβητικός τύπου 1, αλλά έχει γίνει επαγγελματίας ποδηλάτης. Έμαθε να διαχειρίζεται τον διαβήτη από μικρός. Είχε διαγνωστεί με τη νόσο σε ηλικία 10 ετών. Έτσι, άλλαξε τον τρόπο ζωής του με σωστή διατροφή, ινσουλίνη και τακτική άσκηση.
Ο Eldridge είναι μέλος της ομάδας Novo Nordisk, που αποτελείται από ποδηλάτες, αγωνιστές του τριάθλου και δρομείς που ζουν με τον διαβήτη!
Το ταξίδι ξεκίνησε όταν ο αδελφός του Eldridge τον προκάλεσε να προπονηθεί στο τρίαθλο. Δέχτηκε την πρόκληση και σύντομα άρχισε να απολαμβάνει την ποδηλασία. Αργότερα, άρχισε να ασχολείται ανταγωνιστικά με την ποδηλασία και έγινε μέρος της επαγγελματικής ομάδας ποδηλασίας Novo Nordisk. Ο Eldridge έχει στόχο να κερδίσει εθνικά πρωταθλήματα στην Αμερική. Το μεγαλύτερο όνειρό του είναι να αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.
 
ΠΗΓΗ: https://www.medindia.net/
 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept