Πόσες φορές μπορεί να κάνει σεξ ένας άντρας σε ένα βράδυ;

326

σεξ στύση

Ένα ερώτημα το οποίο βασανίζει κυρίως τις γυναίκες είναι πόσες φορές αντέχει να κάνει σεξ ένας άντρας.

Όπως αναφέρουν οι επιστήμονες, δεν υπάρχουν όρια στη συχνότητα που ένας άντρας κάνει σεξ με τη σύντροφό του. Όμως, παίζουν ρόλο διάφοροι παράγοντες που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία, την ηλικία αλλά και τη σωματική υγεία. Έρευνα που πραγματοποιήθηκε και δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση «Sex Roles» έδειξε ότι οι άντρες έως τα 35 αντέχουν και κάνουν σεξ τουλάχιστον 2-3 φορές κάθε βράδυ.

Η συχνότητα αυτή, όμως, μειώνεται όσο περνούν τα χρόνια.

Αναλυτικότερα, η έρευνα που έγινε με τη συμμετοχή 600 ανδρών ηλικίας από 25 έως και 45 ετών κατέδειξε πόσες φορές μπορούν να κάνουν σεξ οι άντρες μόνο σε ένα βράδυ. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι άντρες που ανήκαν στις μικρότερες ηλικιακές ομάδες μπορούσαν να κάνουν αρκετές φορές σεξ σε ένα μόνο βράδυ. Πάντως, η συχνότητα δεν έχει σχέση με τη διάρκεια, αφού ένας στους πέντε που συμμετείχε στην έρευνα ανέφερε ότι είχε αλλεπάλληλες σεξουαλικές επαφές, αλλά η διάρκεια δεν ήταν αυτή που θα επιθυμούσε. Αντίθετα, οι άντρες μετά την ηλικία των 40 κάνουν σεξ μόνο μία φορά κάθε βράδυ, αλλά η διάρκεια είναι σαφώς μεγαλύτερη.

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept