Τζορτζ Μάικλ: παλεύει με τους "δαίμονές" του σε κλινική στη Ζυρίχη

121

Τζωρτζ Μαικλ
 
Στη δεκαετία του΄80 ήταν το απόλυτο σύμβολο του σεξ και τα κορίτσια έτρεχαν σε κάθε του βήμα. Στη δεκαετία του ΄90 η μουσική του αναγνωρίστηκε ακόμη κι αυτούς που δεν είχαν ιδιαίτερη αδυναμία στην ποπ. To 2007  μοιράστηκε την αλήθεια του πως είναι ομοφυλόφιλος και αποκάλυψε ότι δεν το έκανε μέχρι εκείνη τη στιγμή γιατί η μητέρα του είχε τεράστιο φόβο λόγω του AIDS.
Ο Τζορτζ Μάικλ όμως πια εμφανίστηκε με  πρησμένο πρόσωπο και  περιττά κιλά.  Το χαρακτηριστικό πάνω του που θύμιζε τον παλιό Τζορτζ Μάικλ είναι τα διάσημα γυαλιά μυωπίας που φορά τα τελευταία χρόνια.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Τζορτζ Μάικλ ο Ελληνοκύπριος ποπ σταρ κάνει μια υπερπροσπάθεια για να βγει από τον κόσμο των εξαρτήσεων, δίνοντας τη δική του μάχη, όπως λένε τα μίντια.Τζορτζ Μαικλ
Ο ποπ σταρ πραγματοποίησε μια σπάνια εμφάνιση στη Ζυρίχη, βγαίνοντας από το κέντρο απεξάρτησης όπου νοσηλεύεται, προκειμένου να γιορτάσει με φίλους του τα 52α γενέθλιά του.
Νοσηλεύεται τον τελευταίο καιρό σε κλινική για απεξάρτηση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ξοδεύοντας , όπως λένε, τουλάχιστον 190.000 λίρες τον μήνα. Ο εκπρόσωπος Τύπου, πάντως, τόνισε στους δημοσιογράφους ότι ο σταρ απλώς ξεκουράζεται για λίγο καιρό.
 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept