Πήρε τηλέφωνο τον άντρα της για βοήθεια, άκουσε διαρρήκτη να τη μαχαιρώνει!!!

182

ΝικολαΣοκαρισμένος είναι ένας άνδρας, που άκουσε τη γυναίκα του στο τηλέφωνο να λέει ότι κάποιος μπήκε στο σπίτι τους και να τη μαχαιρώνουν μέχρι θανάτου.
Για το φόνο της 37άχρονης Νικολά Κρος, ο Μαρσίν Πορκζίνσκι, 25 ετών, Πολωνός, εργάτης, σε αποθήκη, ενώ συνελήφθη μαζί του κι ένας 19άχρονος, ως βοηθός.
Οι διαρρήκτες μπήκαν στο τριώροφο σπίτι της οικογένειας στο Χερτφορντσάιρ κι η γυναίκα πήρε το σύζυγό της τηλέφωνο, πως υπήρχε εισβολέας. Τα παιδιά κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο κι η ίδια πέρασε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια των διαρρηκτών.
Ο σύζυγος , Ντάνι Κρος δούλευε και δεν είχε σχολάσει ακόμη κι ο ίδιος δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι η σύζυγός του πέθανε αβοήθητη χωρίς ο ίδιος να μπορεί να την προστατέψει.
Τραγική ειρωνεία είναι ότι ένας γείτονας είχε εντοπίσει τον Πορκζίνσκι, να περιφέρεται κι είχαν ειδοποιήσει τους αστυνομικούς, που έφτασαν και συνομίλησαν μαζί του, μία ώρα προτού συμβεί το περιστατικό. Τώρα ερευνώνται κι οι ευθύνες της Αστυνομίας για τα αίτια θανάτου της μάνας, αλλά για κείνη είναι πλέον αργά.
Πηγή: Dailymail

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept