ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΥΓΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ! Αυτοί είναι οι "7" τύποι αντρών που πρέπει να αποφύγετε!

137

antras_1
Κάθε γυναίκα ονειρεύεται τον τέλειο σύντροφο που θέλει να έχει στην ζωή της. Να κάνει μαζί του οικογένεια, να ζήσει όμορφες στιγμές και φυσικά να είναι και ο τέλειος ερωτικός παρτενέρ.
Μήπως όμως για να τον βρούμε και φυσικά να καταφέρουμε να βάλουμε και βέρα στο δεξί, θα πρέπει αρχικά να μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιοι είναι οι άντρες που πρέπει να αποφύγουμε;
1. Ο εργασιομανής
Θεωρεί την καριέρα του ως το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Η σύζυγος του θα το καταλάβει από την πρώτη κιόλας μέρα του έγγαμου βίου. Περνά τις περισσότερες ώρες στο γραφείο. Σάββατο και Κυριακή κάθεται με το laptop στο τραπέζι του απολαμβάνει το πρωινό του.
2. Άνδρας – μαμάκιας
Όποιος έχει την εμπειρία καταλαβαίνει πως, όσοι άντρες ανήκουν σε αυτή την κατηγορία , δεν θα βάλουν ποτέ πάνω από όλα την οικογένειά τους αφού δεν έχουν κόψει τον ομφάλιο λώρο από την μανούλα. Η μαμά του θα είναι παρούσα ακόμα κι αν δεν είναι μέσα στο σπίτι. Θα επικοινωνεί συνεχώς τηλεφωνικά με τον γιο της, θα έχει ρόλο στην εκπαίδευση των παιδιών αλλά και σε ότι συμβαίνει στην οικογένεια.
3. Ο άντρας – παιδί
Ο άντρας που γίνεται «ένα» με τα παιδιά με αποτέλεσμα να επιδιώκει να είναι συνεχώς μαζί τους σε σημείο όμως που να παραμελεί την σύζυγό του. Βρίσκεται συνήθως στην παιδική χαρά ή βγάζει έξω τα παιδιά για παγωτό για να αισθάνεται και ο ίδιος παιδί.
4. Ο εγωμανής
Κοιτάζοντας μόνο τις ανάγκες του , ο άνδρας αυτός δεν θα φροντίζει ούτε την σύζυγό του αλλά ούτε και τα παιδιά του. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο εαυτός του.
5. Ο κοσμoγυρισμένος
Ο άνδρας που αισθάνεται ελεύθερος όταν ταξιδεύει. Μ’ ένα σακίδιο στον ώμο θέλει να «οργώνει» την Ευρώπη . Να κάνει ψώνια στο Λονδίνο, σέρφινγκ στη Χαβάη και σαφάρι στη Σρι Λάνκα. Δεν έχει μόνιμη έδρα καθώς και το επάγγελμά του που είναι ευέλικτο , του επιτρέπει να ταξιδεύει συνεχώς.
6.Ο άνδρας – macho
Έχει δύο όψεις: αυτός που θέλει να έχει το πάνω χέρι, να περνούν απ’ αυτόν όλες οι αποφάσεις του παιδιού. Με αυτό τον άνδρα νιώθεις ασφάλεια . Και αυτός που θέλει την γυναίκα του στο σπίτι: απαιτεί απ’ αυτήν να αφήσει την δουλειά της και να ασχοληθεί με τα παιδιά .
7.O άνδρας- σπιτόγατος
Δεν ξεκολλάει από το σπίτι : κάθεται συνεχώς σ’ ‘έναν καναπέ και βλέπει τα αγαπημένα του σίριαλ στην τηλεόραση . Δεν υπάρχει αυθορμητισμός και πάθος στην περίπτωσή του . Η ζωή μαζί του είναι βαρετή και χωρίς απρόοπτα.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept