Πώς να "ανεβάσετε" τη διέγερση και την αντοχή σας

129

sb10062927r-001

Μέχρι και ένας στους τρεις άντρες μπορεί να επηρεαστεί από πρόωρη εκσπερμάτιση ή στυτική δυσλειτουργία σε κάποια στιγμή στη ζωή του, σύμφωνα με την κλινική Mayo.

Η πρόωρη εκσπερμάτιση συμβαίνει όταν ένας άντρας φτάνει σε οργασμό πολύ γρήγορα ή πολύ νωρίτερα από τη σύντροφό του. Ενώ η στυτική δυσλειτουργία συμβαίνει όταν ένας άντρας είναι σεξουαλικά ερεθισμένος, αλλά το πέος του δεν γεμίζει με αρκετό αίμα για να προκαλέσει πλήρη στύση ή όταν εκείνος δεν μπορεί να διατηρήσει τη στύση του ώστε να ολοκληρώσει μια σεξουαλική πράξη.

Πολλές φορές οι άντρες αισθάνονται μεγάλη αμηχανία, όταν έχουν δυσκολία παραγωγής και διατήρησης της στύσης ή όταν εκσπερματώνουν πολύ νωρίς, επειδή η σεξουαλική αντοχή θεωρείται συχνά ως μέτρο της σεξουαλικής ικανοποίησης και απόλαυσης. Σύμφωνα με τη δρ R.Y. Langham από το Πανεπιστήμιο Capella στις ΗΠΑ, η τακτική σωματική άσκηση είναι ευεργετική για την αύξηση της σεξουαλικής αντοχής, αλλά η υγιεινή διατροφή μπορεί να παίξει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο.

Βάλτε στο διατροφικό σας πρόγραμμα βατόμουρα, σύκα, ωμά στρείδια, φιστίκια, σκόρδο, μπανάνες και σοκολάτα και θα διαπιστώσετε ότι θα αυξήσετε τη σεξουαλική σας αντοχή σε σημαντικό βαθμό.

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept