Έξι σταρ του Χόλιγουντ εξομολογούνται γιατί δεν έκαναν παιδί

151

jeni-600x337
Αν και στη σύγχρονη εποχή έχει ανέβει ο μέσος ηλικιακός όρος τεκνοποίησης, υπάρχει ακόμα μία κατηγορία γυναικών που αποφασίζουν να μην αποκτήσουν απογόνους. Aνάμεσα σε αυτές τις γυναίκες υπάρχουν και πολλές σταρ του Χόλιγουντ!
Για την απόφασή τους να μην αποκτήσουν παιδί έχουν μιλήσει στα Μέσα οι: Cameron Diaz, Marisa Tomei, Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Kim Cattrall, Jennifer Aniston
Cameron Diaz

H ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη αναφέρει πως ζει μία απίστευτα όμορφη ζωή, που δεν θα μπορούσε να ζήσει αν είχε αποκτήσει παιδιά! Όπως αναφέρει η καλλιτέχνης τα παιδιά δεν είναι απαραίτητα για να νιώσει μία γυναίκα πλήρης!
Marisa Tomei

Η Marisa Tomei απαντάει στην ερώτηση με μία ερώτηση. «Άραγε για ποιο λόγο οι γυναίκες έχουν την πεποίθηση ότι θα νιώσουν πλήρεις κάνοντας παιδιά»
Oprah Winfrey

Υποστηρίζει ότι τα παιδιά της θα τη μισούσαν, καθώς θα υπέφεραν, μιας και η γνωστή παρουσιάστρια έχει επιλέξει να αφοσιωθεί στην καριέρα της.
Ellen DeGeneres

Δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου να αποκτήσω παιδιά
Kim Cattrall

Η Samantha του «S3x and The City» πιστεύει ότι τα παιδιά στην αρχή είναι γλυκά και αξιαγάπητα, όμως μετά από λίγο της δημιουργούν πονοκέφαλο, ενώ τα θεωρεί και εξαντλητικά.
Jennifer Aniston

Η ηθοποιός τόνισε ότι ο λόγος που μια γυναίκα δεν κάνει παιδιά δεν αφορά κανέναν άλλο πέρα από τον εαυτό της, αφού και η ίδια είχε σχολιαστεί στο παρελθόν αρκετά γι’ αυτήν της την επιλογή.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept