Στο νοσοκομείο ξανά η ρεπόρτερ που είχε βιαστεί από 300 άντρες στην Αίγυπτο

199

2013 Winter TCA Tour - Day 9
Εκ νέου στο νοσοκομείο εισήχθη η ρεπόρτερ του CBS Lara Logan, που παρουσίασε επιπλοκές μετά την τρομακτική σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί στην Πλατεία Ταχρίρ.
Η 43χρονη ανταποκρίτρια της εκπομπής «60 Minutes» κάλυπτε την Αραβική Άνοιξη το 2011 όταν δέχτηκε βάναυση σεξουαλική επίθεση από 300 άντρες, που την άρπαξαν μακριά από το τηλεοπτικό συνεργείο για περίπου 25 λεπτά.
Αυτή είναι η τέταρτη φορά που μεταφέρεται φέτος στο νοσοκομείο λόγω επιπλοκών μετά από το τρομακτικό περιστατικό που έζησε πριν από λίγα χρόνια.
«Λυπούμαστε που μαθαίνουμε ότι η Lara Logan επέστρεψε στο νοσοκομείο χθες. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση», σημείωσε εκπρόσωπος της εκπομπής «60 Minutes», επιβεβαιώνοντας την είδηση και χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της.
«Παρά τα όσα είχε να αντιμετωπίσει τα τελευταία δύο χρόνια, οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα τη φυσική ταλαιπωρία που έχει υπομείνει εξαιτίας της βάναυσης σεξουαλικής επίθεσης στην Αίγυπτο», σημείωσε ο οικογενειακός φίλος Ed Butowsky.
Η δημοσιογράφος το 2012 είχε δηλώσει στην εφημερίδα «Daily News» πως πάσχει από λανθάνουσα διαταραχή μετατραυματικού στρες. «Εκδηλώνεται με διαφορετικούς τρόπους. Θέλω να ελευθερωθώ, αλλά δεν μπορώ. Δεν φεύγει. Δεν είναι κάτι που παρακολουθώ. Δεν είναι προβλέψιμο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept