Εσείς έχετε προσποιηθεί οργασμό;

122

heterosexual couple having sex
Η πρακτική της προσποίησης οργασμού, μπορεί να δικαιολογηθεί πλέον και επιστημονικά, καθώς όπως φαίνεται μπορεί να αυξήσει την ερωτική διάθεση στη συνεύρεση του ζευγαριού.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η προσομοίωση της εμπειρίας που θέλουμε να ζήσουμε μπορεί να μας βοηθήσει να τη ζήσουμε πραγματικά. Οι γυναίκες στη συγκεκριμένη έρευνα ανέφεραν ότι όταν προσποιούνται οργασμό εντείνεται η ερωτική διέγερση του συντρόφου τους και με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται και η δική τους ερωτική διάθεση και μπορούν να επιτύχουν πραγματικό οργασμό.
Η μελέτη που δημοσιεύεται στην έκδοση «The Journal of Sexual Archives», δείχνει ότι έως και το 80% των γυναικών έχουν προσποιηθεί οργασμό, η καθεμία για τους δικούς της λόγους.
Η Tracey Cox, εμπειρογνώμονας σε θέματα σεξ και σχέσεων, τονίζει ότι γυναίκες και οι άντρες που βρίσκονται στην αρχή μιας νέας σχέσης δεν πρέπει να προσποιούνται οργασμό για τον απλό λόγο ότι ο ερωτικός σύντροφος δεν θα μπορεί να καταλάβει τι έχει πραγματικά αποτέλεσμα και τι όχι. Έτσι, η σεξουαλική ικανοποίηση δεν πρόκειται να φτάσει ποτέ στα επιθυμητά επίπεδα μακροπρόθεσμα.
Όταν η σχέση είναι πια σταθερή και ο ένας σύντροφος γνωρίζει τι αρέσει στον άλλο, ένας ψεύτικος οργασμός, όταν χρειάζεται, μπορεί να βοηθήσει στη σεξουαλική ικανοποίηση.
 
 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept