Τα ερωτικά φετίχ που κάνουν τους άνδρες «ταύρους» στο κρεβάτι

165

love
Τι μπορεί να ξυπνήσει το πάθος και την ερωτική επιθυμία του άντρα, ώστε να αποδώσει τα μέγιστα στο σεξ;
Σε νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στην ιατρική επιθεώρηση «Archives of Sexual Behavior», οι επιστήμονες δίνουν τελικά την απάντηση για τις προτιμήσεις των αντρών.
Η έρευνα εξηγεί ότι οι άντρες παθιάζονται με το γυναικείο στήθος. Για τους περισσότερους μάλιστα, όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερα.
Επίσης, οι άντρες εξακολουθούν να παθιάζονται με τα τολμηρά εσώρουχα των συντρόφων τους. Οι προτιμήσεις τους στο χρώμα εναλλάσσονται μεταξύ του μαύρου και του κόκκινου.
Όταν δε το έτερο ήμισυ παίρνει πρωτοβουλίες τις… κρίσιμες ώρες, ξεσηκώνονται ερωτικά.
Ένας στους πέντε που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησε ότι παθιάζεται με τα προκαταρκτικά. Προτού γευτούν το κυρίως πιάτο, οι άνδρες τολμούν και απαντούν ότι τα ορεκτικά τούς ανοίγουν περισσότερο την όρεξη για σεξ.
Βέβαια, υπήρχαν και οι αναμενόμενες απαντήσεις. Πολλοί δήλωσαν πως τρελαίνονται με το στοματικό σεξ.
Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο που προέκυψε από την έρευνα ήταν το ότι το ισχυρό φύλο παθιάζεται με τις στολές! Ένας στους έξι δεν διστάζει να ομολογήσει ότι θα επιθυμούσε η ερωτική του σύντροφος κάπου – κάπου να υποδύεται έναν ρόλο στη διάρκεια των ερωτικών τους περιπτύξεων.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept