Ο εφιάλτης- ζωής της Αντζελίνα Τζολί σε μια φωτογραφία

110

jolie_0-600x364
Μια φωτογραφία από το 1977 με τη μικρή Ατζελίνα να ποζάρει στην αγκαλιά της μητέρας της, αποτυπώνει την τραγική οικογενειακή της ιστορία.
Οι περισσότεροι εξ αίματος συγγενείς της σε αυτή την «καταραμένη» φωτογραφία έχουν πεθάνει και μάλιστα σε μικρή ηλικία από καρκίνο.
Η μητέρα της Μαρσελίν πέθανε σε ηλικία 56 ετών από καρκίνο των ωοθηκών το 2007, η θεία της Ντέμπι Μάρτιν πέθανε το 2013 σε ηλικία 61 ετών από καρκίνο του μαστού, ενώ και η θεία της Στέλλα Λο και ο ξάδερφός της Φρανσίν «χτυπήθηκαν» από τον καρκίνο.
Ο παππούς της Ρόλαντ Μπέρτραντ πέθανε από καρκίνο το 1985 σε ηλικία 61 ετών και ο θείος της Ράλεϊ έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του προστάτη το 2009.
Η μόνη εξ αίματος συγγενής της από τη φωτογραφία που δεν πέθανε από καρκίνο αλλά από φυσικά αίτια στα 86 της χρόνια το 1981 ήταν η προγιαγιά της (μητέρα του παππού της).
Η ασθένεια είχε «χτυπήσει» νωρίτερα την οικογένεια, με τη γιαγιά της Λόις Μπέρτραντ να πεθαίνει από καρκίνο των ωοθηκών στα 45 της χρόνια και η προγιαγιά της Βιρτζίνια Γκόουενς από καρκίνο των ωοθηκών στα 53 της χρόνια.
Τη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα ο θείος της Ρον Μάρτιν για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου γύρω από την ασθένεια που έπληξε την οικογένεια.
Η μάχη με το θανατηφόρο γονίδιο αποτελεί ζήτημα ζωής και θανάτου για την οικογένειά του, καθώς πάσχουν από καρκίνο τα δύο παιδιά του και ξαδέρφια της Ατζελίνα Τζολί, Κόρι και Κρις.
πηγή: Daily Mail

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept