Το Kreas γιορτάζει σήμερα και κάθε μέρα

119

Τιμάμε (Oneman) ένα από τα πιο σωστά meat places της πόλης. Ακολούθησε την μυρωδιά.

Για τους ανθρώπους που αγαπούν το κρέας και το προσέχουν σε κάθε έκφανσή του, έχουμε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Νομίζω το έχουμε αποδείξει πολλάκις, με πιο πρόφατο παράδειγμα τον οδηγό κρεατοφαγίας που δημιουργήσαμε λίγες μέρες νωρίτερα. Το θέμα είναι ότι στο To Kreas, συναντήσαμε ακριβώς τέτοιους ανθρώπους. Που φέρονται στα πιάτα που σου σερβίρουν σαν να είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή τους.
Η φιλοσοφία τους δεν διαφέρει τρομακτικά από άλλα steak houses της πόλης, όσο λίγα κι αν είναι αυτά. Αυτό που διαφέρει είναι η πράξη. Γιατί κάθε τι που θα έρθει μπροστά σου στο Kreas είναι προσεγμένο μέχρι λεπτομέρειας και για να έρθει σε αυτή τη μορφή και σε αυτό το ψήσιμο, έχει περάσει από βαθιά μελέτη. Κι αυτή η μελέτη ξεκινά από τον Josper φούρνο με κάρβουνα που υπάρχει στην κουζίνα και στον οποίο ψήνονται τα κρέατα. Ένα κομψοτέχνημα στην κουζίνα που όχι απλά τους έχει λύσει τα χέρια αλλά μοιάζει – από όσα δοκιμάσαμε – να ψήνει το κρέας ιδανικά, σε κάθε του κοπή και μορφή.

Source: Το Kreas γιορτάζει σήμερα και κάθε μέρα – OneMan Food – ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ | oneman.gr

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept