Πιο αυστηρό το πλαίσιο για τη Βίκυ Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο

131

Σταματη
Νέα μέτρα ασφαλείας, τα οποία ταυτόχρονα περιορίζουν σηματικά τις «ελευθερίες» που είχε έως τώρα η Βίκυ Σταμάτη, φαίνεται πως λαμβάνονται από τους αρμόδιους στο Δρομοκαΐτειο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες τηλεοπτικών σταθμών, στο ψυχιατρικό ίδρυμα έχουν ενοχληθεί έντονα από την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη, η οποία θεωρούν ότι κηλιδώνει το κύρος της κλινικής.
Έτσι, κατά τις ίδιες πληροφορίες και μετά την επιστροφή της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου στο δωμάτιό της, φαίνεται ότι λαμβάνονται τα εξής πρόσθετα μέτρα ασφαλείας:
– Απαγορεύεται να παραγγέλνει φαγητό απ’ έξω (delivery).
– Της πήραν το κινητό τηλέφωνο.
– Τα ρολά στο δωμάτιό της θα κατεβαίνουν μετά τη δύση του ηλίου και δεν θα μένουν ανοιχτά όλη τη μέρα, όπως συνέβαινε έως τώρα, για ψυχολογικούς λόγους, τους οποίους είχε επικαλεστεί η κυρία Σταμάτη.
Όλα αυτά, την ώρα που η ίδια η Βίκυ Σταμάτη επιθυμεί, σύμφωνα με το δικηγόρο της, Φραγκίσκο Ραγκούση, να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στον εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη, προκειμένου να κάνει «αποκαλύψεις για πρόσωπα και πράγματα», όπως δήλωσε στο protothema.gr ο συνήγορός της, ο οποίος όμως δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αποκαλύψεις που θέλει να κάνει η πελάτης του.
Ανοιχτό παραμένει το ζήτημα για την τύχη της γυναίκας που βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη ν΄ αποδράσει.
Πηγή: protothema.gr.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept