Μαξιλαροπόλεμος για κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά

117

 newego_LARGE_t_1101_54308610

Μαξιλαροπόλεμος κατά της βίας των παιδιών και των γυναικών! Από τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι και το Λονδίνο, τώρα έφτασε και στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ο μαξιλαροπόλεμος.

Παγκόσμια Ημέρα Μαξιλαροπόλεμου χθες και τα πολύχρωμα μαξιλάρια είχαν την τιμητική τους. Δεκάδες νεαροί και νεαρές βρέθηκαν στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στην Πλατεία Αριστοτέλους νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής για να συμμετάσχουν στον μαξιλαροπόλεμο, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά από τα μέλη της διαδικτυακής πύλης Pillowfights.g. Οι διοργανωτές ένωσαν τη φωνή τους με τον σύλλογο συμπαράστασης κακοποιημένων γυναικών και παιδιών για να αντιταχθούν στη χρήση βίας.

«Η σημερινή διοργάνωση είναι αφενός μια ευχάριστη εκτόνωση από όσα μας ταλανίζουν και αφετέρου ένας τρόπος για να περάσουμε το μήνυμα κατά της βίας» είπε η Κατερίνα Κεχαγιά, από το Pillowfights.gr. Σκοπός των διοργανωτών είναι να καθιερωθεί και στην Ελλάδα η ημέρα του μαξιλαροπόλεμου κάτι το οποίο ισχύει σε αρκετές πρωτεύουσες του εξωτερικού.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept