«Καρέκλες»… για να μην κολλάει η πίτσα στο κουτί!

121

Πρωτότυπη ιδέα είχαν στον Καναδά για να μην κολλάει η πίτσα στο κουτί, το οποίο φέρνει ο μεταφορέας ή παίρνουμε για το σπίτι: Το μικρό πλαστικό που κρατά ψηλά το πάνω μέρος του κουτιού – και μοιάζει με πλαστικό τραπεζάκι κήπου – το συνοδεύουν πλέον δύο ή τρεις μικρές καρεκλίτσες.

Η καναδική πιτσαρία Boston Pizza συνεργάστηκε με τη διαφημιστική εταιρεία John st. και παρουσίασαν –  το Pizza Patio Set (το σετ κήπου της πίτσας). Το σετάκι αποτελείται από το γνωστό σε όλους «τραπεζάκι» και δύο μικροσκοπικές «καρεκλίτσες» (τα πάντα, από τρισδιάστατο εκτυπωτή και μη τοξικά υλικά, και είναι τοποθετημένα στο κέντρο της πίτσας).

Το μικρό πλαστικό πραγματάκι που είναι τοποθετημένο στο κέντρο της πίτσας ήταν εφεύρεση της Καρμέλα Βιτάλε, από το Dix Hills στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης, στις 10 Φεβρουαρίου του 1983.

«Από όσο μπορώ να θυμηθώ, ο κόσμος λέει ότι αυτά τα προστατευτικά της πίτσας που φέρνουν οι ντελιβεράδες μοιάζουν με μικρά τραπεζάκια κήπου» αναφέρει, σε ανακοίνωση της καναδικής πιτσαρίας, ο διευθυντής δημιουργικού στην John st., Πολ Λιτλ. «Μόλις συλλάβαμε την ιδέα να κάνουμε καρεκλίτσες για να το συνοδεύσουν, καταλάβαμε ότι είχαμε κάτι σπουδαίο στα χέρια μας. Απλά, τους κάνει όλους ευτυχισμένους» προσθέτει.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept