Ανατρεπτική επιστημονική έρευνα: Οι τηγανητές πατάτες είναι πιο υγιεινές απ’ τη σαλάτα!

1.331

Μια επιστημονική έρευνα Ισραηλινών επιστημόνων, αποδεικνύει πως  ακόμη και οι κανόνες έχουν εξαιρέσεις. Ερευνητές από το Ινστιτούτο Γουέισμαν απέδειξαν πως  οι πατάτες τηγανητές μπορεί να αποδειχθούν πιο υγιεινές  από ότι μια σαλάτα. Ο επικεφαλήςτους, Έραν Σίγκαλ, ήταν απόλυτος. Ορισμένοι οργανισμοί,  αντιδρούν καλύτερα στις τηγανιτές πατάτες, απ’ ότι στα λαχανικά και τις μπανάνες!

“Οι μεγάλες διαφορές που βρήκαμε στις τιμές του σακχάρου στο αίμα, από άνθρωπο σε άνθρωπο, μετά την κατανάλωση του ίδιου γεύματος, μας κάνει αισιόδοξους. Σκεφτόμαστε πως θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε ανθρώπους να είναι υγιείς και να αποφύγουν ασθένειες όπως ο διαβήτης”, σημείωσε σε δηλώσεις του ο Έραν Σίγκαλ.

Στο πείραμα έλαβαν μέρος 800 άνθρωποι που κατανάλωσαν τα ίδια γεύματα και κατέγραψαν ύστερα τη φυσική τους δραστηριότητα, την αντίδρασή τους στον ύπνο αλλά και τη δραστηριότητά τους στην τουαλέτα.

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept