Aυτό ειναι το συστατικό που ΔΕΝ πρέπει να βάζετε ΠΟΤΕ στο μπέργκερ σας

250

Και μόνο στο άκουσμα αυτού του γευστικού συνδυασμού, οι σιελογόνοι αδένες πολλών από εσάς γίνονται υπερδραστήριοι. Το μπέργκερ είναι  μια «θερμιδική βόμβα» αλλά αν φτιαχτεί από από φρέσκα υλικά και όχι τόσα toppings (που αυτά έχουν κατά κύριο τα περισσότερα λιπαρά) τότε ελέγχετε τι μπαίνει στο στομάχι σας και κατα συνέπεια στον οργανισμό σας. Δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα έτοιμα μπέργκερ από ταχυφαγεία και εστιατόρια.

Σερβιτόρος που εργάζεται σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης -σε άρθρο που δημοσιεύεται στο shefinds.com- υποστηρίζει ότι το μαρούλι  το επιφορτίσει αρνητικά καθώς πριν χρησιμοποιηθεί μπορεί να παραμείνει για ώρες σε ένα μπολ, χωρίς να είναι τόσο καλά πλυμένο (υπάρχει περίπτωση να μην είναι καθόλου πλυμένο!)

Συνήθως ο ένοχος εάν πάθεις τροφική δηλητηρίαση από λαχανικά είναι τα βακτήρια E. coli και η σαλμονέλα. Συχνά επίσης τα λαχανικά μολύνονται από νοροϊούς μέσω του νερού του ποτίσματος, του χώματος και της επαφής με τα ανθρώπινα χέρια.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept