Τι έκανε η Μαρία Μπεκατώρου και έχασε εννέα κιλά; Στερήθηκε τα…(VIDEO)

616

Η παρουσιάστρια του «Your Face Sounds Familiar Ελλάδας 5»  Μαρία Μπεκατώρου έχει αλλάξει ριζικά την σιλουέτα της και κατάφερε πλέον να φτάσει να ζυγίζει μείον εννέα κιλά.

Η Μπεκατώρου βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού και φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστη η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της.

Συγκεκριμένα είπε: «Η άλλη Μαρία έφυγε και δεν θέλω να ξανάρθει… Θα κρατήσω αυτή, όπως είναι…». Μέχρι τα είκοσι μου ήμουν σε αυτά τα κιλά, μετά… δεν ήμουν χοντρή, αλλά ήμουν παραπάνω κιλά!». Όπως είπε η Μαρία Μπεκατωρου μετά τις διακοπές, ξεχνούσε να φάει, επισημαίνοντας βέβαια πως αυτό δεν ήταν σωστό, και άρχισε σταδιακά να χάνει κιλά. Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια, της άρεσε αυτό και αποφάσισε πως ήθελε να χάσει κιλά και να ακολουθήσει συγκεκριμένη διατροφή, καταφέρνοντας τελικά να χάσει εννιά ολόκληρα κιλά. Είπε ακόμη, «Στερήθηκα αυτά που αγαπώ πολύ, τα γλυκά, όχι τις σοκολάτες, αλλά τις κρέμες μου».

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept