Αλλιώτικα γεμιστά ! Ντομάτα με σάρκα από τυρί και αυγό!

174

Όταν πρόκειται για πιάτα που γίνονται γρήγορα, τα αβγά, είναι πάντα η καλύτερη λύση. Ο καλύτερος συνδυασμός ειναι το «πάντρεμα’ με το τυρί, ενώ η ντομάτα δένει εξωτερικά το μείγμα μεταμορφώνοντας την ατομική απόλαυση σε ένα υπέροχο γευστικό και γρήγορο πιάτο.

Θα χρειαστείτε (για 2 μερίδες):

2 ντομάτες μέτριου μεγέθους
2 αβγά
2 κ.σ γάλα
αλάτι και πιπέρι
1/3 τριμμένη παρμεζάνα

Οδηγίες:

Κόψτε το πάνω κομμάτι κάθε ντομάτας και βγάλτε το εσωτερικό τους χρησιμοποιώντας μαχαίρι και κουτάλι.

Χτυπήστε τα αβγά σε ένα μπολ, ρίξτε το γάλα, το τυρί, το αλάτι και το πιπέρι.

Ρίξτε το μίγμα μέσα στην τομάτα και ψήστε για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς Κελσίου.

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept