Ουρές στο ΑΤΜ φρέσκου γάλακτος στην Κυψέλη

103

 140107-grigoriou-e

Το φρέσκο γάλα πλέον και σε ΑΤΜ. Η αρχή έγινε με μηχάνημα που τοποθετήθηκε προ ημερών στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τροίας στην Κυψέλη και οι ουρές είναι ατέλειωτες. Προβλέπεται να τοποθετηθούν άλλα πέντε καταστήματα με αυτόματο πωλητή σε διάφορες περιοχές της Αθήνας τα οποία θα λειτουργούν επί 24ωρου βάσεως.

Ήδη το φρέσκο γάλα από το μηχάνημα έχει αποκτήσει φανατικούς υποστηρικτές που μπορούν να προμηθευτούν είτε ένα λίτρο είτε μισό λίτρο γάλα.

Το μοναδικό μέχρι στιγμής μηχάνημα που λειτουργεί στην Κυψέλη και από την προσεχή εβδομάδα θα έχει γάλα όλες τις ώρες και ημέρες διαθέτει και μπουκάλια είτε γυάλινα που κοστίζουν πενήντα λεπτά το ένα είτε πλαστικά με είκοσι λεπτά έκαστο. Με 1 ευρώ μπορούν να αγοράσουν 1 λίτρο γάλα και με 0,50 λεπτά του ευρώ μπορούν να αγοράσουν μισό λίτρο.

Υπάρχει όμως και η επιλογή της αγοράς προπληρωμένης κάρτας με την οποία μπορεί κανείς να αγοράσει το 1 λίτρο φτηνότερα, προς 90 λεπτά. Αν τώρα δεν θέλετε να αγοράσετε κάποιο μπουκάλι μπορείτε να πάρετε το δικό σας από το σπίτι και απλά να αγοράσετε το φρέσκο γάλα από τον αυτόματο πωλητή.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept