Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε στο 18 ο PHARMA Point: «Η φαρμακευτική φροντίδα στο προσκήνιο»

19

Πολύμορφη παρουσία είχαν οι εταιρείες του Ομίλου Γιαννακόπουλου ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε και ΒΙΑΝ Α.Ε στο 18 ο PHARMA Point, την κορυφαία συνεδριακή διοργάνωση για τα φαρμακεία στη Βόρεια Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στις 20-21 Οκτωβρίου 2018, στη Θεσσαλονίκη.

Ο τίτλος του συνεδρίου-έκθεση, που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ήταν «Η φαρμακευτική φροντίδα στο προσκήνιο» και κάλυψε ευρύ πεδίο θεμάτων, από τα καίρια ζητήματα του κλάδου των φαρμακοποιών μέχρι τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της έρευνας για νέα φάρμακα.

Ειδικότερα στο συνεδριακό πρόγραμμα, το θέμα του «Αντιγριπικού εμβολιασμού από την οπτική του φαρμακοποιού» ανέπτυξε ο κ. Διαμαντής Κλημεντίδης Κλινικός Φαρμακοποιός, MPharm, MSc Clin Pharm, ARPharmS, με τη χορηγική στήριξη της ΒΙΑΝΕΞ.

Επίσης, ο κ. Ισίδωρος Κουγιουμτζόγλου, Corporate Market Access Director της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε, ανέλυσε το «Νέο πλαίσιο αποζημίωσης φαρμάκων HTA – Επιπτώσεις στο φαρμακείο και τον ασθενή» ως προσκεκλημένος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

ο κ. Ισίδωρος Κουγιουμτζόγλου, Corporate Market Access Director της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε

Παράλληλα, λειτουργούσε σε όλη τη διάρκεια του συνεδρίου εκθεσιακό περίπτερο, στο οποίο εκπροσώπησαν τη ΒΙΑΝΕΞ και τη ΒΙΑΝ στελέχη των τμημάτων των δύο εταιρειών.

Το 18 ο PHARMA point ολοκλήρωσε το απόγευμα της Κυριακής τις εργασίες του με επιτυχία, καθώς αποτέλεσε για μία ακόμα χρονιά πόλο έλξης για χιλιάδες φαρμακοποιούς και εκπροσώπους της φαρμακευτικής αγοράς από όλη την Ελλάδα, φοιτητές Φαρμακευτικής και βοηθούς φαρμακείου, καθώς και εκπροσώπους της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept