Τι θα προσφέρουν τα ΚΕΠ Υγείας

95
altΜε στόχο την προαγωγή της πρόληψης, την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας, προχωρούν 14 δήμοι της χώρας (13 της Αττικής και ένας από το νομό Θεσσαλονίκης) προχωρούν στη δημιουργία Κέντρων Πρόληψης (ΚΕΠ) Υγείας.
 
Τα νέου τύπου ΚΕΠ θα παρέχουν στους πολίτες τη δυνατότητα να υποβάλλονται σε εξετάσεις προσυμπτωματικού ελέγχου πριν νοσήσουν και να αποκτούν άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας της περιοχής τους. Στο διαδημοτικό δίκτυο των ΚΕΠ Υγείας θα ενταχθούν οι δήμοι Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής, Αγίων Αναργύρων- Καματερού, Αλίμου, Βύρωνα, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Ηρακλείου, Λαυρεωτικής, Μαραθώνα, Μεταμόρφωσης, Παλαιού Φαλήρου, Περιστερίου και Πυλαίας- Χορτιάτη.
 
Η δημιουργία και δικτύωση των δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ) Υγείας υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος του ΕΣΠΑ με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept