ΜΗΤΕΡΑ: Ενημέρωση και έκπτωση 20% για εξωσωματική

107
altΈκπτωση 20% για έναν κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (IVF) του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ, θα λάβουν όλα τα ζευγάρια που θα παραβρεθούν στην αίθουσα «Ν. Λούρος» στο ΜΗΤΕΡΑ την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, από τις 10 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, στο πλαίσιο της διημερίδας με θέμα «Πρωτοπορία στην εξωσωματική» που διοργανώνει η Μονάδα IVF.
 
Τα ζευγάρια που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να τηλεφωνούν από τις 08.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα (Δευτέρα 10/03 έως Παρασκευή 14/03) και έως τις 15.00 το μεσημέρι (Σάββατο 15/03) στα τηλέφωνα 210-686.98.27 έως 30. Η προσφορά για την έκπτωση μπορεί να αξιοποιηθεί μέχρι τις 31/12/2014.
 
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η ενημέρωση του κοινού την Κυριακή 16 Μαρτίου έχει ως στόχο να δοθεί ένα ανοιχτό βήμα διαλόγου στα ζευγάρια που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τον κόσμο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ή και να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με τη θεραπεία στην οποία υποβάλλονται.
 
Στην ημερίδα θα παραβρεθούν, μεταξύ άλλων προσκεκλημένων, ο Dr. Alan Thornhill, κλινικός εμβρυολόγος με 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, ομ.  Καθηγητής Αναπαραγωγικής Γενετικής στο Πανεπιστήμιο του Kent  και μέλος της Δημόσιας Αρχής Ελέγχου των Μονάδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής της Βρετανίας (HFEA). Η HFEA θεωρείται παγκοσμίως, πρότυπο για θέματα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, καθώς αποτελεί τον εγγυητή της καλής λειτουργίας των Μονάδων Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, αλλά και της βιοηθικής και αξιολόγησης των νέων μεθόδων υποβοήθησης της αναπαραγωγής.
 
Στην ημερίδα είναι επίσης καλεσμένος ομιλητής ο Dr Ramesan Navaratnarajah, Μαιευτήρας Γυναικολόγος, Διευθυντής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Λονδίνου Barts & Royal London Hospital. Ο Dr Navaratnarajah είναι ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση  και έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στην έρευνα για την υπογονιμότητα και την αναπαραγωγική ενδοκρινολογία με επιπλέον μελέτες που αφορούν στη λαπαροσκοπική αντιμετώπιση της υπογόνιμης γυναίκας.
Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept