Σε απεργία διαρκείας οι φαρμακοποιοί

114
altΤην συνέχιση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων μέχρι την Κυριακή, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί κατά τη συνεδρίαση τους.
 
Μάλιστα, δήλωσαν ότι δεν αποδέχονται την ίδρυση και λειτουργία φαρμακείων εντός super market ή  άλλων καταστημάτων και επιμένουν ότι η πώληση μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων πρέπει να γίνεται μόνο από τα φαρμακεία.
 
«Την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου ΠΦΣ σε συνεργασία με όλους τους φαρμακευτικούς συλλόγους της χώρας θα διοργανώσει την συγκέντρωση των φαρμακοποιών έξω από τη Βουλή για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στα μέτρα καταστροφής των φαρμακείων και την υποβάθμιση της φαρμακευτικής περίθαλψης του Ελληνικού Λαού» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.
 
Τα φαρμακεία θα παραμείνουν κλειστά διαμηνύει ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κυριάκος Θεοδοσιάδης, την ώρα που έχει ήδη ξεκινήσει η απεργία διαρκείας των φαρμακοποιών.
 
Όσον αφορά στην Αθήνα
Τα φαρμακεία στην Αθήνα την Τετάρτη παρέμειναν ανοιχτά μέχρι τις 14:30 και στη συνέχεια προχώρησαν στην απεργιακή κινητοποίηση. Όπως έχει γίνει γνωστό στη διάρκεια της απεργίας θα λειτουργούν μόνο τα διανυκτερεύοντα και τα διημερεύοντα φαρμακεία.
Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept