Συνέδριο νοσηλευτών στα Ιωάννινα

113
altΕτήσια επιστημονική συνάντηση θα πραγματοποιήσουν, από την Πέμπτη 8 Μαΐου έως και την Κυριακή 11 Μαΐου, για έβδομη φορά οι Έλληνες νοσηλευτές στα Ιωάννινα.
 
Μάλιστα, φέτος η Ένωση Ελλήνων Νοσηλευτών (ΕΝΕ), που διοργανώνει όπως κάθε χρόνο το συνέδριο, θα υποδεχθεί νοσηλευτές και από τις ευρωπαϊκές χώρες.
 
«Στόχος του 7ου Πανελλήνιου και 6ου Πανευρωπαϊκού Επιστημονικού και Επαγγελματικού Νοσηλευτικού Συνεδρίου είναι να αποτελέσει την ευκαιρία για επωφελή και εποικοδομητική επιστημονική συνάντηση στη διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντες να διαμορφώσουν πλήρη εικόνα για το διδακτικό, ερευνητικό, κλινικό και κοινωνικό έργο το οποίο παράγεται και προσφέρεται στον ελληνικό λαό» δηλώνει ο πρόεδρος της ΕΝΕ, κ. Δημήτρης Σκουτέλης.
 
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, στο οποίο συμμετέχουν επαγγελματίες νοσηλευτές καθώς και φοιτητές, θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες, workshops, κλινικά φροντιστηριακά μαθήματα και παρουσίαση αναρτημένων ανακοινώσεων. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν 23 Μονάδες Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης. Επίσης, θα γίνει βράβευση των καλύτερων εργασιών.
Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept