Διημερίδα για τις «Νεότερες Εξελίξεις στην Ενδοκρινολογία, τον Μεταβολισμό και το Σακχαρώδη Διαβήτη»

112

Diabetes wordcloud
Η 3η Πανθεσσαλική Εκπαιδευτική Συνάντηση με τίτλο «Νεότερες Εξελίξεις στην Ενδοκρινολογία, τον Μεταβολισμό και το Σακχαρώδη Διαβήτη», θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα το Σάββατο και την Κυριακή 7-8 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο «Ιμπέριαλ».
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Πανεπιστημιακή Κλινική Ενδοκρινολογίας και Μεταβολικών Νόσων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και όπως επισημαίνει η επίκουρος καθηγήτρια Παθολογίας-Ενδοκρινολογίας, Αλεξάνδρα Μπαργιώτα, «η διημερίδα φιλοδοξεί να καλύψει τα πιο σημαντικά νέα κλινικά δεδομένα για το σακχαρώδη διαβήτη και τις επιπλοκές του, με εισηγήσεις και διαδραστικές συζητήσεις».
Η διημερίδα απευθύνεται σε γιατρούς και νοσηλευτές όλων των ειδικοτήτων που ασχολούνται με τη  θεραπεία και φροντίδα των ασθενών με διαβήτη.
Το πρόγραμμά περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις, ειδική νοσηλευτική συνεδρία καθώς και εκδήλωση για ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη.
Οι θεματικές του ενότητες είναι:
-Σακχαρώδης Διαβήτης και Ηπατική Νόσος
-Λιπίδια και Διαβήτης
-Σεξουαλική Δυσλειτουργία και Διαβήτης
-Νεφρική Νόσος και Διαβήτης
-Καρδιαγγειακή Νόσος και Διαβήτης
-Ο Ρόλος του Νοσηλευτή στην Εκπαίδευση του Ασθενούς με Σακχαρώδη Διαβήτη.
 
ΠΗΓΗ: www.pasydi.gr
 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept