Θα εκπλαγείτε! Δείτε τι σημαίνουν οι κηλίδες στην ίριδα του ματιού σας:

Δεν είναι πάντα ευχάριστα τα νέα...

430

Η φύση μας έχει προσφέρει μια μικροσκοπική τηλεοπτική οθόνη που δείχνει τα πιο απομακρυσμένα μέρη του σώματος μέσω των απαντήσεων των νευρικών αντανακλαστικών.
Εάν λοιπόν τα μάτια δείχνουν την υγεία του ατόμου, οι κηλίδες στην ίριδα τι δείχνουν ;

Γνωστές ως σημάδια psora, αυτές οι κόκκινες, καφέ ή πράσινες κουκκίδες είναι ένας δείκτης των τοξινών που βρίσκονται στους ιστούς του σώματος. Αυτές οι τοξίνες συχνά υπάρχουν εντός του σώματος λόγω των συνταγογραφούμενων φαρμάκων που λαμβάνονται για μεγάλο χρονικό διάστημα ή μέσω του περιβάλλοντος. Πώς ξέρουμε ποιο μέρος επηρεάζεται; Όλα εξαρτώνται από την τοποθεσία των κηλίδων.

Ο Δρ Bernard Jensen δημιούργησε το παρακάτω γράφημα που μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε την πηγή του προβλήματος με βάση την θέση που βρίσκεται.

Για παράδειγμα, με βάση αυτό το διάγραμμα, το σημάδι στην εικόνα μας είναι ένας δείκτης των τοξινών στην κύστη.

Τα καλά νέα είναι ότι με τον καιρό, την ιατρική παρακολούθηση και τα κατάλληλα μέτρα για αποτοξίνωση, οι κηλίδες στην ίριδα θα μειωθούν σε μέγεθος και συχνότητα μέχρι να εξαφανιστούν τελείως, που σημαίνει ότι το μέρος του σώματος που είχε πληγεί έχει αποτοξινωθεί.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept