Δείτε τι έβγαλε από το αυτί της μετά από 6 χρόνια!

2.281

Η διαδικασία να βγάλεις το πύον από ένα σπυράκι είναι επίπονη γι αυτό και πολλοί το αμελούν. Η  11χρονη κόρη της γνωστής youtuber, Kris Honey ,αποφάσισε να σπάσε ένα σπυράκι που είχε μεγαλώσει στο αυτί της αφού περίμενε καρτερικά, 6 ολόκληρα χρόνια. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά αποφάσισε και να το βιντεοσκοπήσει..
δείτε το βίντεο

Η σμηγματορροϊκή δερματίτιδα είναι μια κοινή φλεγμονώδης δερματοπάθεια που προκαλεί τη δημιουργία υπόλευκων πλακών σε λιπαρές περιοχές, όπως στο τριχωτό της κεφαλής ή στο εσωτερικό του αυτιού. Μπορεί να εμφανίζεται με ή χωρίς ερυθρότητα δέρματος.

Η σμηγματορροϊκή δερματίτιδα πιστεύεται ότι οφείλεται σε ένα συνδυασμό υπερπαραγωγής σμήγματος και ερεθισμού από ένα ζυμομύκητα που ονομάζεται Malessezia.
Η σμηγματορροϊκή δερματίτιδα φαίνεται να είναι οικογενής.
Το στρες, η κόπωση, οι ακραίες θερμοκρασίες, το λιπαρό δέρμα, το μη συχνό λούσιμο ή καθαρισμός του δέρματος, η χρήση λοσιόν που περιέχουν αλκοόλη, οι δερματοπάθειες (όπως η ακμή) ή η παχυσαρκία, μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο.

Με πληροφορίες από iatronet.gr

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept